Zdravko Čolić 29. novembra u beogradskoj Štark areni

Legenda pop muzike i jedna od najvećih pevačkih zvezda Balkana Zdravko Čolić najavljuje spektakularni koncert 29. novembra u beogradskoj Štark areni.

Veliku novobeogradsku koncertnu salu upravo je 2005. godine otvorio miljenik publike od Vardara pa do Triglava, ali i obožavalaca širom Evrope i sveta i to sa dva rasprodata koncerta.

Popularni Čola vraća se peti put na isto mesto da sa jednakim žarom osvoji srca beogradske publike. Zdravko Čolić će u Areni nastaviti uspešnu turneju Ono malo sreće, nazvanu po istoimenom, 15. studijskom albumu.

Zvezda pop scene prirediće kao i uvek do sada veličanstveno veče za pamćenje. Sa ogromnom energijom koja ga pokreće decenijama unazad izaći će pred publiku i otpevati najveće hitove iz svoje bogate karijere uz koje su odrastale generacije.

Karte u prodaji

Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni Štark arene, svim prodajnim mestima „Tiket vižna“ i na sajtu tickets.rs.

Cene ulaznica za parter su 1.700 i 1.900 dinara, a za tribine 2.700 i 2.900 dinara.

Još jednom će pokazati zašto je miljenik publike već više od 50 godina. Pevač koji je vladao jugoslovenskom scenom održao je koncerte na svim najvećim koncertnim mestima.

Samo u poslednje dve decenije napravio je niz koncerata u Beogradu o kojima se i dan-danas priča. Posle dva nezaboravna spektakla na Marakani (2001. i 2007), fenomenalnog koncerta na Ušću (2011) i četiri rasprodate Arene (2005. i 2014) ponovo nastupa u najvećoj beogradskoj hali.

Nakon pet godina nestrpljivog iščekivanja Čola je ponovo u Areni gde će otpevati svoje najveće hitove od prvog Sinoć nisi bila tu, snimljenog davne 1972. godine, preko Ti si mi u krviProduži dalje, Ružice moja Ruška, Ti živiš u oblacima mala do hitova Tebe čuvam za kraj i Ničeg nije bilo između nas sa aktuelnog albuma Ono malo sreće.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *