TRI NEZABORAVNE NOĆI Najveće zvezde regionalne pop i folk scene na festivalu “Ulaz”

Već sada se nazire da će “ULAZ” ovoga leta biti mesto za koje se traži “karta više”.

ULAZ je definitivno novo mesto letnje zabave koju ne smete propusti, a u ovom trenutku važno je da znate samo tri stvari: 1. Mesto okupljana – otvoreni prostor Beogradskog sajma, 2. Vreme – od 11. do 13. jula, 3. Da vas u tri dana čeka preko 40 koncerata najpopularnijih izvođača domaće i regionalne muzičke scene!

Ovaj festival je nešto sasvim drugačije, a najbolje od svega što će vam pružiti jeste ceolokupni doživljaj koji ne čine samo glavni izvođači, niti broj bina i broj nastupa, već oni dragoceni zajednički trenuci provedeni sa svojom ekipom, sećanje na prvu ljubav, prvi poljubac uz omiljenu pesmu, nova poznanstva i razmena pozitivne energije kao i sve one nesvakidašnje „sitnice“ u kojima treba uživati…jer kratko će trajati ovo leto!
Muzički program odvijaće se paralelno na tri tematske bine, a svaki izvođač će publici prirediti nezaboravni koncert! Na bini “Ulaz” predstaviće se najveće zvezde domaće i regionalne pop i folk scene kao što su Željko Joksimović, Petar Grašo, Aco Pejović, Saša Matić i mnogi drugi dok ćemo na bini “Koreni” slušati istinske doajene narodne muzike poput Harisa Džinovića i Ane Bekute koji će nas svojim hitovima vratiti u “stare dane”. Treća tematska bina nosi naziv IDJTV bina i posvećena je novim generacijama koje će pokrenuti ritmovi mladih muzičkih zvezda poput Raste, Nikolije, THCF i drugih.Kompleti trodnevnih karata već su u prodaji na svim biletarnicama ali povodom “Dana žena” ULAZ najavljuje specijalnu akciju tokom koje se uz kupljenu trodnevnu kartu dobija jedna karta gratis. Akcija traje od 08. do 10. marta, a broj karata obezbeđen u promotivnom periodu je ograničen.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *