Konačno! Film ”Otac”možete pogledati onlajn

Konačno, višenagrađivani film OTAC scenariste i reditelja Srdana Golubovića od subote 12. decembra, u 19h naći će se SAMO na repertoaru Online bioskopa MOJ OFF
 


Domaći film „Otac“ Srdana Golubovića koji je svetsku premijeru imao na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festvalu u Berlinu omađijavši publiku festivala, kao i članove Ekumenskog žirija koji su u okviru programa Panorama dvostruko nagradili film tradicionalnim priznanjima, KONAČNO će biti prikazan i u Online „okruženju.“

U subotu 12. decembra, u 19h u „dvorani“ Online bioskopa MOJ OFF, na već prepoznatljivoj i ustaljenoj adresi mojoff.net domaća publika moći će da prisustvuje virtuelnoj premijeri filma OTAC, sa Goranom Bogdanom u glavnoj ulozi.

Golubovićevo ostvarenje koje je svečano otvorilo ovogodišnji FEST, a potom započelo uspešan bioskopski život, sada u skladu sa tenutnom zdravstvenom situacijom i preporučenim epidemiološkim merama, bezbedno izlazi na veliko i malo Online „platno“, čineći MOJ OFF repertoar ekskluzivnijim i sadržajnijim.

Film je prikazan i nagrađivan na mnogim festivalima, a uloga oca Nikole u izvođenju jednog od voljenijih glumaca sadašnjice Gorana Bogdana i dalje intrigira žirije međunarodnih filmskih festivala. Nakon nagrade FEDEORA na ovogodišnjem FEST-u, osvojene nagrade na Pulskom filmskom festivalu, nagrade za najboljeg glumca u Minsku na festivalu Listapad, za glumačko umeće u filmu OTAC, Goran Bogdan nedavno je zvanično nominovan i za evropskog Oskara, tačnije nagradu Evropske filmske akademije.


“Otac” je film o čoveku kome su zbog siromaštva oduzeli decu, gubitniku, odbačenom i poniženom čoveku, koji kroz svoje putovanje, hodajući od svog sela na jugu Srbije do prestonice, sa kraja na kraj zemlje, iz protesta, dostojanstva, želje da dokaže i sebi i drugima, iz očaja – postaje heroj.


Pored Gorana Bogdana, u ostalim ulogama našli su se i Boris Isaković, Nada Šargin, Milica Janevski, Vahid Džanković, Jova Maksić, Nikola Rakočević, Milan Marić i Ljubomir Bandović. U ulozi dece: Ajla Šantić i Muharem Hamzić.
 
Scenario za film potpisuju Srdan Golubović i Ognjen Sviličić,  a film je snimljen u koprodukciji šest zemalja: Srbije, Francuske, Nemačke, Slovenije, Hrvatske i BIH.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *