KOLIKO JE VAŽNO DA VEČNO OSTANEMO MLADI ?

Došlo je vreme da se botox i ostale agresivne i manje agresivne metode podmladjivanja uveliko koriste, pa često čujemo “Pogledaj na šta liči, kao da joj vetar stalno ide u lice!”. Odavno više nije važno da li je neko javna ili ne da bi koristili estetske korekcije. Sada je važno da se bude večno mlad. U želji da čujem stručno mišljanje, da li sve metode povode ,na kraju,  do efekta “vetar u licu” , otišla sam u  centar dešavanja. Salon GLM na Novom Beogradu je licencirani, ekskluzivni, generalni zastupnik i distributer  za GLM Beauty na teritoriji Srbije I regiona.  Razgovarala sam o ovome sa Jasminom Duraković Gujaničić  koja mi je otkrila da ipak postoji nešto što neagresivno vraća tonus mišića I najvažnije bez efekta “vetar u licu”. Otkrila mi je tretman Hidro face koji efetke daje odmah, koji nije neprijatan i nema svrhu agresivnog podmlađivanja . Tretman stimuliše prirodnu proizvodnju kolagena, postiže rezultate kao i hirurški face lifting, a manje košta i što je najbitnije, dovoljan je samo jedan tretman da biste postigli potpuni efekat.

Koja je namena Hidro face contour tretmana?

Tretman Hidro face contour je tretman ishrane mišićnog tonusa, revitalizacija i regenerativnog učinka. Uticajem brojnih  faktora dolazi do pada mišićnog tonusa, gubitka jedrosti, deformacije konture lica, stvaranja bora. 

Kome je namenjen  taj tretman? 

Hidro face contour tretman ubrajamo u grupu nehirurški prirodnih regenrativnih tretmana. Namena ovog tretmana je regenerativni procec mišićnog tonusa, vraćanje prirodnog izgleda, ispravku deformisane konture lica, osveženje I jedrosti. Moramo naglasiti da Hidro face contour tretman nije DOPUNA NEDOSTATAKA NITI BLOKATOR BORA ,tj. ne menja hijaluronski filer, niti botox. Ovim tretmanom  licu vraćamo prirodan izgled I konturu koja je narušena padom sile gravitacije, stomatološkim intervencijama, neredovnom I neadekvatnom ishranom kože lica.

Šta se koristi u  tretmanu, šta tačno podrazumeva? 

U tretmanu Hidro face contour koriste se sterilni kokteli za ishranu. Sastav koktela je MD matrix, college, hijaluronic acid, vitaminski koktel I oligo element. 

Hidro face contour tretman je produžena ruka mezoterapije, a osnovni korak za pripremu hijaluronskog filera.

Koliko je agresivna metoda?

Osnova za rad ovog tretmana je pregled I konsultacije sa klijentom, utvrdjivanje želje I realnog rezultata. U zavisnosti od stanja kože lica, mišićnog tonusa odredjuje se I način rada. Hidro face contour tretman može se raditi intra muskulature, intra dermalno I površininski Dermapen. 

Sam tretman Hidro face contour svrstava se u konforan tretman. Tokom tretmana oseća se blago peckanje, zatezanje kože i blago crvenilom. Nakon 2 h klijenti se mogu vratiti svakodnevnim obavezama.

Kada je vidljivost tretmana? 

Nakon primene tretmana klijenti odmah primećuju razliku, u zavisnosti  od problema nekada je potrebno uraditi I do 3 tretmana. Tretmani se rade u periodu od 2 nedelje. 

 Kada je ova metoda stigla u Srbiju?

U svetu estetsko –dermatoloških  tretmana lica ova metoda se primenjuje kao priprema za hijaluronski filer. Usavršavanjem komponenta postaje zaseban tretman, u Srbiji je poceo da se koristi pre  godinu dana.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *