Još mesec dana do festivala: Kompletiran spisak zvezda za najjači EXIT ikad!

Za nepunih mesec dana počinje EXIT, a već je zaokružen dugačak spisak nekih od najvećih svetskih muzičkih zvezda. Strani mediji i muzički kritičari utrkuju se u pohvalama za muzički program ovogodišnjeg festivala, za koji kažu da je najjači dosad.

Na jednom mestu okupiće se legendarni umetnici koji i dalje suvereno vladaju svetskom scenom, ali i najpopularniji heroji novih generacija čiji globalni hitovi imaju više desetina milijardi Youtube pregleda! Na EXIT dolazi i jedan od najvećih rok bendova svih vreme The Cure, ali i mladi rokenrol bend o kome se trenutno najviše priča u celom svetu, Greta Van Fleet! Tu je jedan od najcenjenijih svetskih repera Skepta, ali i nova hip-hop princeza IAMDDB, te najčuveniji DJ svih vremena Carl Cox i danas najpopularnija DJ zvezda nove generacije Amelie Lens.

Desetine i desetine najslušanijih hitova današnjice na EXIT lično donose njihovi autori kao što je to trenutno veoma aktuelna američka grupa The Chainsmokers, ali i francuski genijalac čiji svaki singl broji stotine miliona, pa i milijarde YouTube pregleda, DJ Snake! Hitove za najveće svetske festivale donose i kraljevi Tomorrowlanda, DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike, ali i još jedan belgijski wunderkind sa vrhova svetskih top lista – Lost Frequencies!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *